Skiathos del 1

Nu äntligen är bilderna sållade och fixade. Herrejisses vad med bilder det blir. Men här kommer några i alla fall 🙂

IMG_0188Fin-prinsen med vår utsikt från balkongen i bakgrunden! Precis vid havet, så härligt!

IMG_0202

Skiathos stad by night!

IMG_0216 IMG_0247Här ser ni vårt hotell och hotell-stranden.

IMG_0252 IMG_0266I Skiathos stad.

IMG_0299

IMG_0300 IMG_0302Alla dessa tre bilder är tagna uppe på ”berget” i Skiathos stad. Stan ser helt sjuk ut därifrån. Bara massa vita fyrkanter som sitter som fastklistrade på varann. Förstår inte hur de kan bo så?! Sedan var det dödligt varmt!

IMG_0418

Här var vi och åt i en liten fiskeby på fastlandet. Var när vi åkte en turist-båt runt till lite olika ställen. Skulle åkt runt ön men det blåste för mycket för att komma till norra sidan. Det var rejäla vågor och båten guppade på bra, men det var bara kul!

IMG_0438 IMG_0442Här var vi på en liten ö där Mamma Mia bland annat spelades in. Var en sjuuukt brant backe med kokhet sand på som vi såklart skulle försöka ta oss upp för. Brände som tusan i fossingarna, men lite roligt var det ändå 😉IMG_0490Här hade vi hyrt fyrhjuling och börjat åka runt. Hade precis blivit geting-stucken på benet så tårarna hade precis torkats bort. Men det blev bättre för maten var gudomligt god och med utsikten (se bild nedan) gick det inte att vara ledsen.

IMG_0494 IMG_0510 IMG_0512Här hade vi kommit till norra sidan och hittat Kastro. Var riktigt fint, ni ser ju bara vattnet. Helt otroligt. Kastro var en stad som de byggde under något krig då det i princip är omöjligt att ta sig dit. Var riktigt coolt att se ”resterna” av stan.

To be continued!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s