Det här med folk på fel ställe

På riktigt. Om du aldrig tränat i hela ditt liv, inte ens är motiverad till att försöka och på det har så lågt IQ att du inte ens förstår så enkla saker som ”spring fram och tillbaka”, ”stanna” och ”ställ dig där”, boka dig inte på Grit Cardio.

1. Det är alltid ett fullbokat pass, och att ni då tar upp plats för att stå och titta på när vi andra gör övningarna för att ni är för lata för att ens försöka är så idiotiskt elakt så jag kan verkligen inte ens kan förstå det.

2. Det är trångt. Man är trött och man ska springa allt man har fram och tillbaka. Gör alla det de ska göra är det inget problem. Men ska folk börja vela, inte stanna när man ska stanna, stanna när man inte ska stanna etc., ja då stör det något fruktansvärt för oss som faktiskt är där för att ta ut oss till max. Man får anpassa sig för att inte springa in i er istället, vilket gör det svårt att ta ut sig själv det där lilla extra.

3. Grit handlar om en lagkänsla. Man peppar varandra. Man ska pressa varann till max, lyfta varann. Att då inte lyssna och prata högt om meningslösa saker med varann medan instruktören ska peppa oss och förklara övningar är så fruktansvärt respektlöst. Förstör hela stämningen, och återigen blir det svårare att ta ut sig det där lilla extra.

Nej usch och fy. Ni förstör allt. Försvinn därifrån och gå på nåt annat pass, eller sätt er och fika. Där gör ni lika mycket nytta mot era kroppar som när ni ska stå och kolla på när vi andra springer. Och ja, jag vet att alla inte orkar det passet, och ja det är till för alla. Jag säger inte att man måste ha en viss nivå på sin kondition eller styrka för att vara där. Man kan springa jättelångsamt utan problem, man kan tillochmed gå. Men man ska försöka allt man kan, man ska kämpa. Och främst av allt, man ska inte störa och vara respektlös. Man ska ha fokus och lyssna på vad instruktören säger. Annars tycker jag att man kan gå ut därifrån.

20131108-150831.jpg

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s