Påskharen kom tidigt i år

Vilken härlig dag ändå. Solen har lyst, jag har lyckats hålla mig undan från allt godis som finns på kontoret, och idag är det dags att packa! Som grädde på moset var jag och Linda och hälsade på Jennie och lilla Elsa en sväng. Åh sån fin liten prinsessa det där, och himla kul att se Jennie igen! Redan där är ju dagen lite bättre än många andra, men det är inte slut där.

Nej, för idag kom ett litet påskägg (läs paket) till mig, från påskharen (läs mig). Träningsgrejer är det bästa jag vet att handla, handlar mycket hellre det än ex vanliga kläder. Mina träningsskor har börjat bli lite väl slitna nu på sistone, så jag bestämde mig för att köpa ett par nya. Blev Nikes nya modell, Nike Free 1.0 Cross Bionic. Hur läckra? Och förbaskat sköna. Har haft lätta Nike-skor innan men de kändes väldigt klumpiga efter att jag testat dessa. De sitter på som en liten strumpa i princip, men med dämpning på precis rätt ställen. Skorna är anpassade för högintensiv träning, vilket passar mig perfekt. Får se vad jag tycker om dem efter ett svettigt pass i veckan!

20140415-175920.jpg
Köpte även strumpor från Nike som är extra låga, men ändå sitter åt bra. Det fulaste jag vet är när strumporna syns väl ovanför sko-kanten, så dessa är toppen, särskilt till de nya skorna som är låga i modellen. Fick även med en sport-bh från Röhnisch. Kändes som att det var dags att slänga dem jag har kvar sedan handbollstiden…

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s