Milano

Milano är tyvärr en stad som var lite av en besvikelse. Men som jag skrivit förut så är det ändå kul att ha varit där. Anledningen till att jag tycker att den är lite trist är att det inte fanns så mycket att se. Det är några få sevärdheter, men egentligen bara en och det är katedralen Doumo. Men om man jämför med Bergamo, som egentligen inte alls har några sevärdheter, så är Milano ingen rolig stad att strosa runt i. Det är rätt smutsigt och slitet, mycket klotter överallt och opersonligt. Visst finns det fina gator och lite roliga grejer att se så, det var inte direkt jobbigt att gå där, men nja, i efterhand var det inte så mycket att ha.

Däremot är det ju otrolig shopping där. Man hittar de flesta exklusiva märkena på den stora fina shoppinggatan. Den var helt klart imponerande, men plånboken tillåter tyvärr inte att man shoppar loss så mycket just där 😉 Armani hade exempelvis byggt upp ett helt hotell  där de även har en butik på x antal våningar, bara det säger en del. Så är man en riktig fashionista med en obegränsad plånbok så kan jag tänka mig att Milano är en helt fantastisk stad att åka till.

Här är vi vid Doumo, mäktig byggnad!
P1020116

P1020132

Vet inte vart vi är här, haha. Gick lite vilse och missade vår Hop on hop off-buss så vi gick ändå runt hela stan, hahah. Kul när en italiensk kvinna vi frågade vägen om till och med varnar oss för ficktjuvar. Kändes väldigt tryggt….P1020131

Men Italien och kokos alltså. Kan tänka mig att flytta dit bara därför, mums!P1020098

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s